суботу, 9 березня 2013 р.

PIANO SUCCESS POST #10 - Чому так важливо слухати себе зі сторони?





Всім привіт!!


Сьогодні ми поговоримо про те, як важливо навчитись дивитись на себе зі сторони та яку практичну користь це може дати.

Коли людина знаходиться в самому розпалі гри, особливо якщо вона не дуже досвічена, часто трапляється так, що вона грає і не помічає своїх помилок, вважаючи що на виході все звучить дуже навіть непогано. Насправді - зачасту це не так, і щоб у цьому переконатись достатньо зробити доволі просту річ - записати себе на диктофон чи відеокамеру та простежити збоку за своїм виконанням.

Ось тут всі помилки і стануть явними, диктофон - створіння надзвичайно чесне та непідкупне!)
Багато моментів які, здавалось би, були зіграні ідеально - зараз звучать не настількі привабливо.
І в цьому плюс! Це - найшвидший та найкращій спосіб прогресувати швидше, оскільки свою гру можна одразу грамотно оцініти зі сторони, видмітити усі проблемні місця та виправити їх!




Оскільки я переконаний, що мета кожної людини яка займається на музичному інструменті - навчитись грати у найкоротший термін - потрібно не боятись почути себе та свої помилки зі сторони та докласти зусиль, аби виправити їх - це і буде запорукою успішного прогресування!
Також у цьому процесі значною мірою може допомогти інструктор з гри на інструменті, вказавши на що конкретно потрібно звертати увагу та які найтиповіші помилки зустрічаються у роботі.

Чекатиму на Ваші відгуки стосовно прочитаного, думки та побажання, які Ви можете надсилати на мій e-mail - olexandr.ignatov@gmail.com або на мої офіційні сторінки в соц-мережах.

OI.

Немає коментарів:

Дописати коментар