неділю, 17 лютого 2013 р.

PIANO SUCCESS POST #8 - Будьте фанатами музону та своєї справи




Привіт, колеги, клавішники, піаністи та музиканти!

Сьогодні хочу поділитись з Вами однією думкою, яку я вважаю надзвичайно важливою, і яка являється однією з відповідей на те, чому одні люди стають дуже хорошими музикантами,  інші стають просто хорошими музикантами або багато не стають ними взагалі.

Насправді все дуже просто - в одній із своїх нотаток я вже писав, що не завжди потрібно шукати та чекати на мотивацію зі сторони, насправді вона повинна виходити зсередини. Потрібно відповісти собі на одне просте запитання : а чи Ти фанат музики? Якщо ж відповідь ТАК - у Тебе є всі шанси стати дуже крутим музикантом, Тобі не потрібні будуть змушування займатись зі сторони, Ти не будеш робити лише так, як пише підручник, чи як каже Тобі вчитель. Ти будеш фанатично день у день знаходити нову та цікаву інформацію, незалежно від того, над чим ви працюєте з викладачем-інструктором та обговорювати усі питання які у Тебе виникають. Ти будеш фанатично знаходити час для гри на інструменті та поки інші гуляють або п"ють пиво - Ти займатимешся на інструменті та будеш ставати ще на крок ближчим до мети.

Ти повинен стати фанатом музону, наповнити кожну хвилину життя музикою, засинати і просинатись під музику, кожного дня відкривати для себе нові групи, стилі та виконавців та розширювати свій музичний кругозір, бути всебічно розвиненим.

Раніше, при набагато скудніших технічних умовах для музикування люди ставились до цього набагато серйозніше, аніж зараз. Був ентузіазм. Раніше, якщо Ти не міг грати на інструменті - інструмент за Тебе не грав. Тепер достатньо натиснути одну кнопку та можна стояти відпочивати.
Хочеш бути музикантом - стань фанатом своєї справи! Якщо вирішив навчитись грати - навчись, без опцій (у мене не буде часу, змоги, коштів, інструменту, не там живу і т.д.) - Ти або вчишся або не вчишся, або хочеш або не хочеш. Не вчишся - краще закинути це одразу, бо це буде лише витрачений час і краще завершити свою музичну "діяльність" якомога раніше.

Але є і хороша новина - якщо Ти справді фанатично любиш музику та справу, якою займаєшся, свій інструмент - у Тебе всі карти в руках і потрібно лише працювати та розвиватись! :)

Сподіваюсь ця інформація стане комусь корисною, адже все це написано на основі власних спостережень за людьми та музикантами, та їх рівнем прогресу на протязі багатьох років.

Свої питання можете надсилати на імейл - olexandr.ignatov@gmail.com або на мої ресурси у соц.мережах.

Всім успіхів!
Олександр

Немає коментарів:

Дописати коментар